Tengo
SPECIALIZIRANA TRGOVINA ZA TENIS OPREMO
DOBRO JE VEDETIZAVEZA NAJBOLJŠIH CENSERVIS LOPARJEVREFERENCEOPREMA NAJBOLJŠIHO PODJETJURECENZIJE IZDELKOV
 Komercialna sporočila

Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine Tengo so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Tengo (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Primož Trampuš s.p., matična številka: 1696211, davčna številka: SI41407849, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Tengo, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Tengo in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnem mestu Tengo.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu trgovine Tengo.

ZASEBNOST PODATKOV

Specializirana trgovina za tenis in golf www.tengo.si zagotavlja varnost vaših osebnih podatkov.

Občutljive podatke, ki nam jih boste zaupali, bomo uporabili izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja. Nikakor jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Vaši podatki bodo uporabljeni za naslednje postopke:

 • za izpolnitev naročil in dostavo blaga;
 • podatki o vaših nakupih nam tudi omogočajo prilagoditev spletnih strani vašim interesom;
 • vaše osebne podatke bomo z vašim dovoljenjem uporabili tudi za obveščanje o novostih v specializirani trgovini za tenis, posebnih ponudbah in promocijah.

NAKUP BREZ TVEGANJA

Vsi izdelki v trgovini imajo 15 dnevno garancijo. Če vam katerikoli kupljeni izdelek ne ustreza ali z njim niste zadovoljni, nam ga lahko v 15 dneh vrnete nepoškodovanega, nespremenjenega, nerabljenega in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj in brez zapletov. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Pri Tengu omogočamo tudi zamenjavo artikla.

Prosimo vas, da izdelke vrnete v originalni embalaži in priložite kopijo računa ter ne pozabite pripisati vaš TR, na naslov:

Tengo Sporting Goods,
Primož Trampuš s.p.
Sternadova 5
1000 Ljubljana


REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti.  Način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!


DOBAVA IN NAČIN PLAČILA

Blago na zalogi, naročeno do 12 ure vam bomo poslali na vaš dom še isti dan; blago, ki ni na zalogi pa običajno v 8 do 14 dneh.

Plačilo je po povzetju, kar pomeni, da plačate, ko vam poštar dostavi blago.

 • Poštnina paketa do teže 1kg znaša cca. 5 €.
 • Pri naročilu nad 65 € vam poštnino krije Tengo.
 • Pri naročilu do 65 € se znesek za plačilo poveča za stroške poštnine cca. 3,75€ do teže 5  kg.
 • Pošta vam pri plačilu po povzetju zaračuna cca 1% provizije. Če se želite temu izogniti lahko plačate po predračunu.

NAROČANJE PRI TENGO SPORTING GOODS, SLOVENIJA

Nakup v naši spletni trgovini ali katalogu Tengo je enostaven in udoben. Po ugodnih cenah vam je na voljo največja izbira tenis in golf opreme v Sloveniji. Nakup od doma ne zahteva iskanje parkirnega mesta, naročite lahko 24 ur na dan, na različne načine:

 1. Našo spletno trgovino ste našli na www.tengo.si  Izbirate lahko iz naše bogate ponudbe, ob tem pa so vam na voljo še ponudbe meseca. V primeru, da se ne morete odločiti ali potrebujete dodatne informacije, nam pišite na naš elektronski naslov: info@tengo.si .
 2. Po telefonu: od ponedeljka do petka (10h-17h) nas dobite na telefonu 041/693-336 ali  01/512-80-50. Tudi kadar smo nedosegljivi, zelo verjetno na tenis igriščih za vas testiramo trenis loparje zato nam pustite sporočilo in poklicali vas bomo nazaj. V sezoni, to je med marcem in oktobrom smo zaradi prezasedenosti po telefonu težko dosegljivi, zato svetujemo da nam vprašanja posredujete na e-mail.  
 3. Po telefaksu: 24 ur dnevno, 7 dni tedensko na številki 01/512-3336
 4. Po e-mailu: info@tengo.si
 5. Po pošti pošljite izpolnjen obrazec za naročilo (priložen katalogu) na naslov :

  Tengo Sporting Goods,
  Primož Trampuš s.p.

  Sternadova 5
  1133 Ljubljana
 6. Ker poslujemo preko spleta, maloprodajnega mesta na Sternadovi 5 v Ljubljani nimamo, tako da si ponujenih izdelkov praviloma ni mogoče ogledati. Lahko pa se po predhodni najavi oglasite za kakšen nasvet (lokacija skladišča).

Vse cene in vrednosti so v izražene v EUR in že vsebujejo pripadajoči DDV.
PROMOCIJA
GRATIS MAJICA
Oprema profesionalcev
TEST
Nike
FACEBOOK
Facebook
USPEŠNICE
Tretorn Serie + Control