Tengo
SPECIALIZIRANA TRGOVINA ZA TENIS OPREMO
DOBRO JE VEDETIZAVEZA NAJBOLJŠIH CENSERVIS LOPARJEVREFERENCEOPREMA NAJBOLJŠIHO PODJETJURECENZIJE IZDELKOV
 Komercialna sporočila

Servis loparjev

Strune so motor teniškega loparja, in mi se trudimo, da je vsak lopar napet kar najbolje. Z napenjanjem teniških loparjev imamo 15 letne izkušnje in loparje smo napenjali tudi na mnogih profesionalnih teniških turnirjih profesionalnim igralcem tenisa. Dolgo časa smo napenjali lopar nekdaj našemu najboljšemu igralcu tenisa Marku Tkalcu, trenutno pa napenjamo in servisiramo (obtežimo in kalibriramo) našima najboljšima igralcema tenisa Gregi Žemlji in Blažu Kavčiču občasno tudi Maši Zec Peškirič ter mnogim ostali tekmovalcem in rekreativcem.

Za kakovostno napenjanje je potreben kakovosten napenjalec in ostalo orodje. Mi uporabljamo kar tri:

Napenjalci loparjev

Wilson Baiardo 2x

6 točkovno vpenjanje, izredno natančen motor, funkcija za raztegovanje naravnih črev in veliko ostalih pomembnih funkcij. Uradni napenjalec US Opena.


Babolat Sensor Dual

6 točkovno vpenjanje, natančen in vzdržljiv motor,  funkcija za raztegovanje naravnih črev in še veliko drugega. Uradni napenjalec Frenc Open-a.


Uravnoteženje in kalibracija

Za uravnoteženje in kalibracijo teniških loarjev pa uporabljamo Prince Precision Tunning Center. Z njim lahko natančno ugotovimo, težo loparja, swingweight in težišče. Tako lahko naredimo da bo vaš novi lopar identičen kot stari, to naredimo z pomočjo dodajanja svinca. Seveda samo pri loparjih ki so lažji kot  tisti starejši ki vam ustreza.

Takole pa izgleda, ko nam profesionalni igralci prinesejo loparje za napenjanje. Spodnjih 5 je od Blaža Kavčiča, srednji trije od Grega Žemlje in zgornjih 5 od nekega Italijana za katerega pa se ne spomnim več imena. Jasno, vsi bodo čez slabih 5 ur že napeti...
PROMOCIJA
Oprema profesionalcev
TEST
Nike
FACEBOOK
Facebook
USPEŠNICE
Tretorn Serie + Control