Tengo
SPECIALIZIRANA TRGOVINA ZA TENIS OPREMO
DOBRO JE VEDETIZAVEZA NAJBOLJŠIH CENSERVIS LOPARJEVREFERENCEOPREMA NAJBOLJŠIHO PODJETJURECENZIJE IZDELKOV
 Komercialna sporočila

Zaveza najboljših cen

Spoštovani kupec!

Naše vodilo so ugodne cene kvalitetnih proizvodov in odlična storitev: hitra in zanesljiva dobava ter posredovanje tehničnih in prodajnih informacij.

Pomagajte nam sooblikovati najbolj priljubljeno trgovino z teniško opremo. Sporočite nam naziv trgovine ali njen spletni naslov, kjer ste zasledili izdelek, ki ga pri nas še ni v ponudbi ali pa ga mi ponujamo po višji ceni. Potrudili se bomo, da bomo ponudbi dodali manjkajoče izdelke in boljšo ceno od konkurence.

Vse kar želimo da storite je, da izpolnete in pošljete spodnji formular.

Hvala.

Ime*
Priimek*
E-mail*
Koda ali naziv izdelka*
Naziv trgovine ali njen spletni naslov*
Opis opažanja oz. dodatne opombe*

Cene v spletni trgovini www.tengo.si

V spletni trgovini www.tengo.si se pri vsakem izdelku pojavljata dve ceni. Prva cena, ki je prekrižana in jo imenujemo ''Priporočena prodajna cena dobavitelja'' je cena, ki je oblikoval dobavitelj v svojih katalogih ali cenikih za posamezni proizvod. Je pomemben in nepogrešljiv podatek za kupca, saj tako ve v kakšen kakovostni in cenovni razred posamezen artikel spada. Kar ne pomeni, da smo v spletni trgovini kadarkoli prodali posamezni artikel po tej ceni.  Zato imamo tudi drugo ceno, ki jo označujemo kot ''Cena'' in je dejanska maloprodajna cena artiklov v naši spletni trgovini.
Pošlji
PROMOCIJA
Oprema profesionalcev
TEST
Nike
FACEBOOK
Facebook
USPEŠNICE
Tretorn Serie + Control