SI   
SI   
Show menu

Zaposlitev

Zaposlitev

·    Postanite član ekipe Tengo:

Vas zanima dinamično in raznoliko delo? Bi radi postali obraz naše ekipe in vez med nami in kupci? Se želite nenehno učiti ter igrati ključno vlogo pri krepitvi našega poslovanja? Ste polni energije in vas veseli delo z ljudmi?  
Če ste na vsa vprašanja odgovorili z DA, potem ste pravi za nas!  

·   Kdo smo:

Smo največji prodajalec tenis opreme pri nas. Že od leta 2002 se največjim teniškim navdušencem trudimo zagotoviti najboljšo teniško opremo po najboljših cenah. Ob vrhunskem servisu tenis opreme, ki ji zaupajo tudi najboljši pri nas (Blaž Kavčič, Blaž Rola, Aljaž Bedene in mnogi drugi) imamo tudi največjo izbiro tenis opreme v Sloveniji. Smo mlada dinamična in športna ekipa. 

·   Koga iščemo:

Iščemo dinamično, samozavestno osebo s pozitivno energijo in željo po delu s kupci. Dobrodošle lastnosti so tudi sposobnost timskega dela ter proaktivna naravnanost. Izkušnje v prodaji v trgovini so prednost, hkrati tudi poznavanje tenisa, kar pa ni nujni pogoj. 

·   Kaj nudimo:

- Delo preko študenskega servisa z možnostjo redne zaposlitve. 
- 25 urni delovnik (večinoma med 9-17 uro). 
- Redno in stimulativno plačilo. 
- Prijetno in vzpodbudno delovno okolje ter dodatna izobraževanja o prodaji in novostih v teniški opremi. Trudili se bomo, da boste v   našem delovnem okolju razvili vaš polni potencial. 

Prijave izključno na: primoz@tengo.si

TENGO COUNTDOWN!
Torba za teniško opremo po odlični ceni. Ponudba je časovno omejena oz. velja do odprodaje zaloge.
Wilson Tour 3 Compartment Black/Grey Wilson Tour 3 Compartment Black/GreyWI84931599.95 €69.95 € Teniška torba Wilson. Izvrstni materiali in odlična funkcionalnost z mnogimi predali.
Več
Ponudba velja še:
dni
ur
min
sek
Ponudba se izteče: 24.03.2019 0:00