SI   
SI   
Wilson nas že drugo leto zapored razvaja s prefinjeno linijo teniških loparjev, ki so nastali v čast največjemu teniškemu dogodku na pesku Roland Garros. Tokrat so se pri Wilsonu odločili, da naredijo posebno barvno izdajo dveh najbolj prodajanih teniških loparjev pri nas. Wilson Blade 98 16x19 V7 izgleda čudovito v svetlo sivi barvi z dodatkom kraljevsko temno modre in peščene barve. Pri drugem loparju, Ultra 100 V3 pa prevladujejo čudovita temno modra barva z dodatki sive in peščene barve. Oba sta barvana z razkošno, žametno mat barvo.

Ostali dodatki so ostali še iz preteklega leta in se odlično podajo tudi k letošnji kolekciji Roland Garros. 

Wilson Blade 98 (16x19) v7 Roland Garros Edition

Posebna omejena izdaja Blade 98 (16x19) v7, ki ga je navdihnih vrhunec sezonoe peska - Roland Garros in French Open! Tako kot standardna različica vam bo tudi ta elegantna sivo, peščena, modra različica omogočila neverjeten nadzor in občutek, po katerem je serija Blade znana. Z vrhunskimi inovacijami podpira svojo ostro zasnovo za zmogljivosti naslednje stopnje. Tehnologija FeelFlex, ki je evolucija revolucionarne tehnologije FreeFlex v Clashu, vsebuje preslikavo ogljika, ki je strateško postavljeno po celotnem okvirju loparja, da zagotavlja boljši občutek in povezavo z žogo. 

Wilson Ultra 100 V3 Roland Garros Edition

Pobarvan s posebno barvno paleto, ki jo navdihuje Roland Garros, v čast vrhunskega teniškega turnirja na pesku. Ultra 100 v3 Roland Garros Edition uspešno dodaja moč in stabilnost bolj klasičnim in ravnim udarcem. Množica geometrijskih izboljšav se poveže s trdno kompozicijo okvirja, da ustvari čudovito živahnost in odzivnost. Klubske igralce, vzhajajoče mladince in igralce dvojic lahko ta lopar privlači zaradi svoje vsestranske moči in stabilne konstrukcije.

Uradna žoga Roland Garossa 2021 je Wilson.

  • Pločevinka vsebuje 3 žoge.
  • Cena pločevinke je 6 €.

  • Komplet vsebuje 15 žog.
  • Cena kompleta je 27,5 €.
  • Komplet vsebuje 72 žog.
  • Cena kompleta je 120 €.