SI   
SI   
Show menu

Servis loparjev

ZAKAJ SERVISIRATI PRI NAS?

Strune so motor teniškega loparja, in mi se trudimo, da je vsak lopar napet kar najbolje. Z napenjanjem teniških loparjev imamo 20 letne izkušnje. loparje smo napenjali na mnogih profesionalnih medarodnih teniških turnirjih profesionalnim igralcem tenisa. Dolgo časa smo napenjali lopar nekdaj našemu najboljšemu igralcu tenisa Marku Tkalcu, trenutno pa napenjamo in servisiramo (obtežimo in kalibriramo) našima najboljšima igralcema tenisa Gregi Žemlji in Blažu Kavčiču občasno tudi Tamar Zidanšek, Blažu Roli, Aljažu Bedenetu ter mnogim ostalim tekmovalcem in rekreativcem.


Za vrhunsko napet lopar je potreben odličen napenjalec, dobro orodje in vrhunska mašina. Mi uporabljamo:

Wilson Baiardo - 6 točkovno vpenjanje, izredno natančen motor, funkcija za raztegovanje naravnih črev in veliko ostalih pomembnih funkcij. Uradni napenjalec US Opena.

Obteževanje tenis loparjev s svincem

Za uravnoteženje in kalibracijo teniških loparjev pa uporabljamo Prince Precision Tunning Center in Babolat Racquet Diagnostic center. Z njima lahko natančno ugotovimo težo loparja, swingweight in težišče. Tako lahko naredimo, da bo vaš novi lopar identičen kot stari, to pa naredimo s pomočjo dodajanja svinca. Seveda samo pri loparjih, ki so lažji kot tisti starejši, ki vam ustreza.