SI   
SI   
Show menu

Servis loparjev

ZAKAJ SERVISIRATI PRI NAS?

Strune so motor teniškega loparja, in mi se trudimo, da je vsak lopar napet kar najbolje. Z napenjanjem teniških loparjev imamo 20 letne izkušnje. loparje smo napenjali na mnogih profesionalnih medarodnih teniških turnirjih profesionalnim igralcem tenisa. Dolgo časa smo napenjali lopar nekdaj našemu najboljšemu igralcu tenisa Marku Tkalcu, trenutno pa napenjamo in servisiramo (obtežimo in kalibriramo) našima najboljšima igralcema tenisa Gregi Žemlji in Blažu Kavčiču občasno tudi Tamar Zidanšek, Blažu Roli, Aljažu Bedenetu ter mnogim ostalim tekmovalcem in rekreativcem.


Za vrhunsko napet lopar je potreben odličen napenjalec, dobro orodje in vrhunska mašina. Mi uporabljamo:

Wilson Baiardo - 6 točkovno vpenjanje, izredno natančen motor, funkcija za raztegovanje naravnih črev in veliko ostalih pomembnih funkcij. Uradni napenjalec US Opena.

Obteževanje tenis loparjev s svincem

Za uravnoteženje in kalibracijo teniških loparjev pa uporabljamo Prince Precision Tunning Center in Babolat Racquet Diagnostic center. Z njima lahko natančno ugotovimo težo loparja, swingweight in težišče. Tako lahko naredimo, da bo vaš novi lopar identičen kot stari, to pa naredimo s pomočjo dodajanja svinca. Seveda samo pri loparjih, ki so lažji kot tisti starejši, ki vam ustreza.
Hitra dostava
Varno nakupovanje
15 dnevni rok vračila
Brezplačna dostava nad 65€

Hitra dostava

V primeru, da je naročeno blago na zalogi in je bilo naročilo oddano do 12 ure, bomo še isti dan odpremili paket. V kolikor naročenih izdelkov trenutno ni na zalogi, odpremimo paket v roku 7 delovnih dni.

* Več informacij se nahaja v splošnih pogojih poslovanja.

Varno nakupovanje

Med vašim nakupovanjem in plačevanjem zagotavljamo varnost vaših osebnih podatkov in varen postopek nakupa z zaščito pred zlorabami.

* Več informacij se nahaja v splošnih pogojih poslovanja.

15 dnevni rok vračila

Vsi izdelki v trgovini imajo 15 dnevno garancijo. Če vam katerikoli kupljeni izdelek ne ustreza ali z njim niste zadovoljni, nam ga lahko v 15 dneh vrnete nepoškodovanega, nespremenjenega, nerabljenega in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj in brez zapletov. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Pri Tengu omogočamo tudi zamenjavo artikla.

Prosimo vas, da izdelke vrnete v originalni embalaži in priložite kopijo računa ter ne pozabite pripisati vaših podatkov in številko TRR računa, na naslov:

TENGO d.o.o.
Sternadova 5
1000 LJUBLJANA

* Več informacij se nahaja v splošnih pogojih poslovanja.

Brezplačna dostava nad 65€

Kupljeno blago, v vrednosti nad 65 €, dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju Republike Slovenije. Pri naročilu do 65 € se znesek za plačilo poveča za strošek poštnine, ki znaša 5 €. Pošta vam pri plačilu po povzetju zaračuna 1,05€ provizije (do zneska 1000 €). Če se želite temu izogniti lahko plačate po predračunu ali s kreditno kartico preko spletnega naročila.

* Več informacij se nahaja v splošnih pogojih poslovanja.