SI   
SI   

BABOLAT LOPARJI

Za katerokoli stopnjo teniškega znanja, od vaših prvih korakov pa vse do profesionalnega tenisa, ima Babolat lopar za vas. Pridružite se milijonom igralk in igralcev po vsem svetu, ki so odkrili njihove najbolj priljubljene loparje.

Vse je odvisno od tega, kaj iščete- otroški lopar za najmlajše, serijo Evo za začetnike ali igro tenisa na srednji ravni ali končno, katerega od loparjev iz široke serije Pure za napredne igralce. Sledite najboljšim igralcem, kot so Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Holger Rune, Félix Auger-Aliassime, Dominic Thiem, Leylah Fernandez in mnogi drugi, ki vsi igrajo z loparji Babolat.

BABOLAT TORBE

Teniške torbe Babolat ponujajo rešitev za vsakega igralca. Vsaka torba je zasnovana tako, da nudi popolno ravnovesje stila, udobja in praktičnosti. Ne glede na vašo raven igre ali potrebo, bodisi potrebujete torbo ali nahrbtnik, ima Babolat v svoji široki ponudbi tisto, s katero lahko samozavestno pridete na igrišče.

BABOLAT COPATI

Hitreje do žoge s teniškimi copati Babolat! Za moške, ženske in mladince oz. otroke, ti čevlji združujejo dizajn, inovacije in tehnologijo. Pri Babolatu so zasnovali več različnih serij, ki se prilagajajo vaši obliki stopala in stilu igre: Jet za hitrost, Propulse za stabilnost in SFX za udobje. Preverite in poiščite idealen teniški copat Babolat za vas!

BABOLAT OBLAČILA

Počutite se sproščeno in igrajte po svojih najboljših močeh v teniških oblačilih Babolat.

Udobni materiali ter različne oblike in barvne kombinacije združujejo funkcionalnost in slog za videz, ki vam bo všeč.


BABOLAT STRUNE

Teniška struna je motor vašega teniškega loparja. 

Poiščite pravo struno za svojo igro z najnovejšimi teniškimi strunami podjetja Babolat, ki ponujajo odličen spin, udobje, občutek, moč, nadzor in vzdržljivost. 

Če kje, potem za Babolat lahko rečemo, da poznajo teniške strune, saj so jo prvi izumili leta 1875. In od takrat uvajajo inovacije. 

Od VS naravnega črevesja za popoln občutek, pa vse do poliestrskih strun, kot je RPM Blast za maksimalno spin, ima Babolat teniške strune za moške, ženske, mladince ter otroke vseh starosti in ravni teniškega znanja. 

Vaša teniška struna je osebna izbira in od nje je močno odvisna vaša igra!

BABOLAT GRIPI IN ŽOGE

Izkusite popoln občutek in kakovost pri vsakem udarcu s teniškimi žogicami Babolat. Različne žoge za različne podlage. Bodisi za trening, tekmo ali le rekreativno igro. Babolat ima v svoji ponudbi vse.