SI   
SI   

BABOLAT LOPARJI

Velika izbira Babolat loparjev za vse tipe teniških igralcev. Najbolj znan med njimi je Pure Aero, s katerim igra Rafael Nadal. Idealna izbira za vse igralce, ki v loparju iščete velik spin potencial. Pure Drive je odličen za vse, ki si želite več moči in ki radi hitro zaključujete točke. S tem loparjem igrata Garbine Muguruza in Fabio Fognini. Tukaj je še Pure Strike za tiste igralce, ki želite več kontrole. S tem loparjem igra Dominic Thiem. Otroški loparji se zvrstijo po velikosti od 17 do 26 inčev.

BABOLAT COPATI

Teniški copati Babolat za vse vrste igralcev. Propulse linija je kot nalašč za igralce, ki se radi premikate po celotnem igrišču, medtem ko je linija Jet namenjena igralcem, ki si želite lahek ter dinamičen copat. Za tekmovalce so namenjeni modeli Jet Mach II, Propulse Range in Propulse Fury, za vse igralce, ki redno igrate Propulse Blast in Jet Tere, za rekreativce pa SFX in Pulsion.

BABOLAT OBLAČILA

Teniška oblačila Babolat najdete v treh kolekcijah. Compete in Play liniji ponujata oblačila, ki vam bodo omogočala najboljšo učinkovitost na igrišču. Exercise linija je sestavljena iz bombažnih majic ter trenirk, ki jih lahko nosite med treningi. 

BABOLAT STRUNE, GRIPI in ŽOGE

Babolat ponuja vrsto kvalitetnih strun, od naravnega čreva, poliestra do multifilamentov. Najbolj popularne so RPM Blast, RPM Hurricane in Xcel.